Aandacht: ingevolge belangrijke beveiligingsupdates aan de software van de website, dienen meerdere onderdelen van de website verder aangepast te worden.  Hierdoor is het tijdelijk niet mogelijk om artikels van HOGT elektronisch te lezen.  We werken aan een oplossing.

Met onze excuses voor het ongemak.

De webmaster

 

Zin om je verleden te ontdekken met slechts enkele muisklikken ?

 

Deze pagina geeft toegang tot een zoekopdracht op artikels die in HOGT verschenen. Op dit ogenblik zijn dit de artikels van de publicatiejaren 1986 tot en met 2005.  Eens je ingelogd bent, kan je starten door uw zoekterm in te tikken in het zoekvak.

 

Deze pagina is uitsluitend toegankelijk voor betalende leden, die naast de papieren versie van HOGT, graag ook eens in artikels snuisteren uit oude jaargangen. U kan die artikels ook downloaden.

U kunt toegang krijgen door dit te vragen op het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  .

U zal per e-mail een login en een wachtwoord ontvangen. Met dit wachtwoord kan u inloggen.

Als je dan op eender welk woord zoekt, krijg  je een lijst van alle HOGT-artikels waarin dit woord voorkomt. Vervolgens kan je dat woord doen oplichten op alle plaatsen waarin het in elk artikel voorkomt: handiger kan niet!

 

Tips voor je begint - Disclaimer

 

Lees voor je begint volgende toelichting : Tips voor je begint - Disclaimer